fbpx

Wagenspanner met naam

Ben je opzoek naar een echte eyecatcher voor jou kinderwagen? Het maakt niet uit of jij een Joolz, Easy Walker of Dubatti wagen hebt, aan elke wagen past deze mooie wagenspanner. Bekijk onze wagenspanners of ontwerp er zelf één! Zo heeft jou baby altijd iets leuk om naar uit te kijken! Natuurlijk ook  leuk om te geven als kraamcadeau met een babyshower bijvoorbeeld.
  • Uitverkoop!

Een echte eyecatcher

Uren en uren loop je door babypark of door de babydump: Zoeken, rijden en testen voor je de ideale kinderwagen gevonden hebt. Dan is die daar eindelijk! Jouw Dubatti, Joolz of Mutsy kinderwagen. Zelfs een 2 in 1 of een 3 in 1 kinderwagen is mogelijk tegenwoordig! Maar dan begint het natuurlijk pas net, net zoals bij kleding draait het toch om de details. Daarom is een kinderwagen natuurlijk niet af zonder wagenspanner en dan natuurlijk het liefst een wagenspanner met naam! Want ja, je wilt toch ieder laten weten hoe jouw kindje heet. Daar heb je niet voor niks heel internet met alle babynamen voor afgezocht.

Naast dat het er heel leuk uitziet en je de wagenspanner eventueel ook zelf kan ontwerpen, is het ook een heel leuk product voor jouw kleintje. Onze wagenspanners worden altijd gemaakt met een belletje erin. Dus jouw baby hoeft zich niet te gaan vervelen als jullie lekker de natuur in gaan om even een frisse neus te halen.

Stel daarom snel jouw persoonlijke wagenspanner hier samen! Kom je er niet uit? Wij helpen je graag, stuur een mail naar info@treetoys.nl of druk op de WhatsApp button onder in het scherm.

“ik wil een keer wat anders dan babykleren cadeau geven”

Een veel gehoorde uitspraak en niet geheel onterecht. Want hoewel er natuurlijk super veel leuke en schattige kleding is voor baby’s, het is wel een ‘standaard’ kraamcadeau geworden bij babyshowers.  Hoe leuk is het dan om een origineel kraamcadeau te geven! Of het nu een wagenspanner met naam is, wagenhanger, speenkoord met naam of omslagdoek van het merk Jollein is, wij hebben het allemaal in onze webshop staan.
Wil je meerdere producten combineren en leuk ingepakt hebben? Geef het door bij de bestelling en wij zorgen ervoor dat het feestelijk verpakt wordt.

Kan je geen keuze maken tussen al deze leuke producten, dan is er ook de mogelijkheid om een cadeaubon te geven. Vul het bedrag naar wens in en wij sturen de cadeaubon naar u op

Winkelwagen
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?