fbpx

Speenkoord met naam

Alle speenkoorden worden met de hand gemaakt. Een speenkoord met naam is ook super leuk als kraamcadeau! Maak nu je eigen speenkoord of ontwerp een  gepersonaliseerd cadeau van TreeToys.

 

Jouw speenkoord met naam kopen

Als je een mooi en veilig speenkoord wil met de naam van jouw baby, kun je het best terecht bij TreeToys. Wij bieden heel veel kraalproducten en babyaccessoires aan! Bijna alle producten zijn te personaliseren in kleur en met naam.
Wanneer je zelf een speenkoord wilt ontwerpen voor jouw baby of voor een leuk kraamcadeau met naam, geboortecadeau of babyshower, kan dat allemaal bij TreeToys.
Een speenkoord voor jouw baby is onmisbaar, elke keer zoeken naar de speen en dat terwijl jouw kleintje aan het huilen is. Voorkom deze frustraties en ongemakken door een speenkoord te kopen.

Bij ons op de website kan je de kraalproducten en babyaccessoires combineren en zo een gepersonaliseerd kraamcadeau maken.
Wij pakken het dan leuk voor jou in, zodat je zelf niets meer hoeft te doen!

Samenstellen van een speenkoord

Op onze website is het mogelijk om bij elk kraalproduct je eigen ontwerp te maken, zo kun je zelf een gepersonaliseerd speenkoord met naam, bijtring, wagenspanner met naam, babygym, boxtrapeze samenstellen.

Vind je het lastig om een beeld te maken van hoe het eruit komt te zien?

Stuur dan een bericht naar info@treetoys.nl of klik op de WhatsApp button om advies of om een voorbeeld te vragen.

“Maar welke kleur speenkoord zal ik dan kiezen?”

Deze gedachte zal elke (aanstaande) ouder wel kennen. Er is namelijk keuze uit een zee van kralen voor jouw babyproduct. Je kan zoveel kanten op, van effen tot printjes of hele felle kleuren. Een tip van ons is om het kraalproduct in elk geval te combineren met een neutraal tint. Het is namelijk een babyproduct die je kleine wonder vaak gaat gebruiken, zodat het bijpassend bij de babykleding is.

Vind je het toch lastig om er zelf één samen te stellen, bekijk dan onze speenkoorden met naam  en pas de naam aan in het bestel menu. Daarnaast kunt u ook kiezen om nog een bijpassende bijtring te nemen. Super leuk speelgoed voor je kleintje en natuurlijk alvast handig wanneer hij of zij een tandje gaat krijgen.

Winkelwagen
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?