fbpx

Punniknaam

Zoek jij een gepersonaliseerd (kraam)cadeau of wil je een prachtige eyecatcher in jouw babykamer. Een punniknaam of punniknaam in ring is een super leuke en hip voor jou babykamer. Maar natuurlijk ook super leuk om te geven met een babyshower of als geboortecadeau. 
Al onze punniknamen zijn een uniek ontwerp en eventueel helemaal aan te passen aan het geboortkaartje.

Levertijd: de levertijd voor een punniknaam is tussen de 7-9 werkdagen

  • Punniknaam ~ Donkerblauw

    Vanaf 13.95

Een Punniknaam is het Kraamcadeau met naam van dit jaar!

Een gepersonaliseerd cadeau in de vorm van een punniknaam is een echte musthave voor jou broer/zus of vriend/vriendin die zwanger of net bevallen is. Uren en dagen hebben ze nagedacht over die ene naam, gaan we het wel of niet doen. Wordt het Ronaldo of Messi, Shakira of toch Yolanthe? Iedere naam is uniek en de één vernoemd het naar zijn of haar vader/moeder en de ander naar een bekende artiest. Zo geeft iedereen zijn eigen invulling. Maar hoe leuk is het dan als jij met die ene naam aankomt op kraamvisite of tijden een babyshower! Stel hem daarom samen en geef de kleuren door die jij geweldig vindt!

Unieke naamhanger

De punniknamen van TreeToys worden allemaal handgemaakt door mijzelf(Sandra) Elke keer met een origineel design, helemaal naar jouw wens . Je kiest zelf de kleur van de naamhanger en stemt dit gemakkelijk af op het interieur of bijvoorbeeld het geboortekaartje.

Punniknaam in ring

Een punniknaam is natuurlijk iets wat niet kan ontbreken op een baby- of kinderkamer. Wij maken losse punniknamen maar ook een punniknaam in ring of het nu een staande ring of een hangende ring is. Bij TreeToys is alles mogelijk.

Wij maken jouw punniknaam helemaal met de hand naar wens of je nu voor roze, groen geel, blauw of zwart kies, we zorgen voor een echte eye catcher. De kleurenmogelijkheden zijn heel breed! Twijfel je over de kleur, omdat je de kleur helemaal wil laten aansluiten op je woonkamer, babykamer of kinderkamer, laat het ons weten via een chat bericht en wij helpen je zo snel als mogelijk. Samen zoeken we de beste mogelijkheid om het kamertje helemaal af te stylen.

 

Eindeloos combineren met kleuren

Of je nu een punniknaam wilt combineren met een gepersonaliseerd bijtring of toch liever een speenkoord met naam en een siliconen servies set, bij TreeToys is het allemaal mogelijk. Twijfel je toch nog of dit het cadeau voor jou is, kan je ook nog wat ideeën op doen op onze instagram!

Winkelwagen
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?