fbpx

 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op de ‘Over mij’ pagina!

Ik wil je graag iets vertellen over mezelf. Mijn naam is Sandra de With en ik woon in Hei- en Boeicop. Ik ben getrouwd met mijn man Arie en samen hebben wij een dochtertje Emma. Sinds de geboorte van Emma kwam ik erachter hoeveel leuke en handige producten er voor baby’s te krijgen zijn. Zo wilde ik voor haar graag een babygym en wagenspanner. En zag super veel toffe producten van kralen op internet. Toen begon het creatieve toch te borrelen in mij: dit wilde ik zelf maken! En zo is het balletje gaan rollen, ik maakte een Instagram en Facebook pagina aan en deelde daar mijn zelfgemaakte producten, ook gaf ik een kijkje achter de schermen. Al snel druppelden de eerste bestellingen binnen, en nu zit ik hier een stukje over mezelf te schrijven op mijn eigen website, waar ik nu zelf o.a. babygyms en wagenspanners verkoop! Hoe tof is dat! Ik vind het geweldig om persoonlijke producten te maken, dus wie weet is het volgende product dat ik maak wel die van jou!

Over mij foto

Leer mij kennen

Liefdes

Mijn grote liefdes zijn mijn man en dochter. Zij staan voor mij met stip op nummer 1. Het grootste deel van mijn tijd breng ik met hen door (probeer ik dan, haha)

Sport?

Nu denk je er komt vast een leuk stukje over mijn favoriete sport. Nou die is er dus niet, haha! Sporten vermijd ik het liefst, ik zal niet zeggen dat ik het haat, maar stiekem doe ik dat wel 🙂

Juf

Naast het moederschap en het runnen van mijn eigen bedrijf, ben ik ook nog vaak te vinden in de klas. Ik ben namelijk ook nog juf van beroep. Een geweldig beroep, wat ik graag combineer met mijn andere werkzaamheden.

Lekker eten

Een van mijn favoriete bezigheden is lekker eten. Ik doe dit graag samen met mijn gezin, familie of vrienden. Dit kan in een mooi restaurant zijn, of een heerlijke BBQ thuis!

Wijntje?

Mijn favoriete drankje is toch echt een droge witte wijn. Heerlijke borrelavondjes staan geregeld op de planning.

Markten

Ik ben geregeld te vinden op markten, braderieën of fairs. Ik vind het leuk om daar rond te struinen, maar sinds TreeToys ben ik vaker achter de kraam te vinden, wat ik ook geweldig vind!

Winkelwagen
Chat openen
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?